Ju prezantojmë me Xheni Pezën, themeluesen e Scrum Albania, një platformë e cila jep informacione se si mund të menaxhohen projektet duke përdorur strukturën #Agile, ku përveç realizimit me sukses të projekteve, ka në fokus punën në grup dhe përmirësimin e punës së individëve në arritjen e rezultateve.

Menjëherë pas eksperiencës në kompaninë Manoolia, pjesë e Digitaleheimat në Berlin, Xheni po jep kontributin e saj si Scrum Master & Agile Project Manager në Shqipëri.