Ju prezantojmë me William Zeqirin, të riun shqiptar që ka zhvilluar një platformë për bizneset e pavarura të kujdesit personal në Londër. 🇬🇧 🇦🇱
Shërbimet e #Fresha përfshijnë një platformë falas për rezervimin e takimeve, software falas për menaxhimin e llogarive dhe një treg të gjerë për të siguruar mallra për bizneset dhe klientët.
Kompania me qendër në Londër ka 50,000 klientë biznesi dhe 150,000 stilistë dhe profesionistë në 120 vende dhe rreth 250 milionë takime të rezervuara deri më sot.👏👏