Si mundet zëri i qytetarëve të ndihmojë të drejtat digjitale?

Democratic Society sapo ka publikuar raportin “Zërat Qytetarë për të Drejtat Digjitale” për të cilin Democratic Society ka punuar së bashku me Bashkinë e Tiranës, Bashkinë e Amsterdamit, Bashkinë e Bordosë dhe Bashkinë e Milanos.

Raporti synon të ndihmojë dhe frymëzojë qytetet për të nxitur qeveritë për të përfshirë të drejtat digjitale në agjendat e tyre si dhe për të ndërgjegjësuar qytetarët mbi to.

Lexo raportin e plotë këtu : https://www.demsoc.org/blog/launch-of-the-citizen-voices-for-digital-rights-cvdr-report