#ShembullSuksesi

Shkencëtari shqiptar krijon laboratorin për hulumtime shkencore në 6G!
Ju prezantojmë me Shyqyri Haxhën, themeluesin “Microwave Photonics and Sensors laboratory” në njërin nga universitetet më prestigjioze në Britaninë e Madhe, “Royal Hollow University of London”.

Ky laborator është me pajisje teknologjike të avancuara në fushën e telekomunikacionit, ku bëjnë hulumtime shkencore në Telekom, si për 6G, sensor mjekësor dhe sigurinë kibernetike.