Ju prezantojmë me Shqipërim Krakin, i cili jeton prej 12 vitesh në Gjermani dhe prej 10 vitesh punon në teknologjinë inovative të interierave të avionave.
Shqipërim Kraki tashmë ka patentuar dhe regjistruar në Gjermani produktin e tij origjinal, të punuar me dorë, Torlley-t për shërbimin e pijeve në avion të cilat i ka emëruar ‘Lift Bar’ ndërkaq kompaninë e tij e ka emëruar ‘Flying Mode’. Tashmë janë lançuar tre lloje të Lift Barëve, duke sjellë kështu një inovacion në botën e aviacionit.