#ShembullSuksesi 👏

Shkurta Gashi është një tjetër vajzë e talentuar shqiptare. Ajo është pedagoge dhe njëkohësisht merret me hulumtime në fushën e “Mobile Computing” dhe “Personal Informatics Systems” në Zvicër.🇦🇱 🇨🇭

 

Shkurta ndihmon në “Università della Svizzera Italiana (USI)” për zhvillimin e teknologjive dhe sistemeve të reja që kanë potencial të ndryshojnë shoqërinë.