×

Rreth Nesh

Mirë se vini në faqen zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Teknologjisë së Informacionit, Inovacionit dhe të Dhënave (DPTIIDH), Bashkia Tiranë.

Këtu do të njiheni me të gjitha projektet më të fundit të drejtorisë sonë të përgjithshme, programet, iniciativat dhe aktivitetet, të cilat u vijnë në ndihmë qytetarëve të Tiranës.

Lundrim të mbarë!