Ju prezantojmë me talentin e radhës shqiptar, Rina Binxhiu! Ajo është Inxhiniere Softueresh në Dell Computers në Austin, Texas dhe anëtare aktive në grupin Society of Women Engineers dhe Women in Action në Dell.

Rina është një ndër shembujt perfektë për vajzat që dyshojnë se mund të kenë sukses në një industri të dominuar nga meshkujt.