Duke patur si synim digjitalizimin e sa më shumë shërbimeve, këtë vit rezervimi i konvikteve nga studentët është realizuar online nëpërmjet sistemit tonë ku janë listuar të gjitha godinat. 🚪🏢
Në formën e rezervimit shfaqen gjatë plotësimit të saj të gjitha dhomat që janë të lira dhe gjithashtu edhe numri i rezervimeve dhe kapaciteti për godinat studentore. 👩🏻‍🎓
Nëpërmjet sistemit, duke përzgjedhur gjininë e studentit, shfaqen vetëm godinat që janë të kësaj gjinie dhe vetëm dhomat e lira të kësaj godine.