#ShembullSuksesi 👏

Ju prezantojmë me Plarenta Deshishkun, e cila edhe pse në një moshë të re, ka nisur tashmë një karrierë të suksesshme si pjesë e kompanisë “Meta”. Ajo punon në departamentin e “Global Operations” në “Facebook”.

Deshishku është një profesioniste me origjinë shqiptare dhe jeton dhe zhvillon karrierën e saj në Dublin, Irlandë.