Ju prezantojmë me Ornela Flamurin, vajzën nga Shqipëria, e cila po zhvillon sipërmarrjen e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Ornale dhe biznesi i saj qepjes së rrobave tashmë ka realizuar marrëveshje me marka të ndryshme ndërkombëtare si Chanel, Prada, Gucci, Oskar de la renta etj.
Sipërmarrja dhe puna e Ornelës është aq e mirë sa ajo ka tërhequr edhe vëmendjen e revistës Vogue.
Suksese!