Kopshtet dhe çerdhet janë prioritet për Bashkinë Tiranë.

“Kei” është kopshti dhe çerdhja më e re e Tiranës në Njësinë 7, me një hapësirë 1200 metra katrorë.

Sipas Open Data aktualisht ka të regjistruar  215 fëmijë (82 në çerdhe dhe 133 në kopësht), me kushte shumë të mira, mjedise rekreative dhe staf të përkujdesit shëndetësor e social.

Për më shumë lexoni www.opendata.tirana.al