Vitet e fundit interesi për biznes është shtuar ndjeshëm pasi Tirana është kthyer  epiqendrën e mundësive për shumë  rinj.

Sipas portalit të të dhënave #OpenData numri i bizneseve që operojnë në Tiranë për vitin 2022 ka qenë 64,735 subjekte duke shënuar një rritje me rreth 5.4% krahasuar me vitin 2021.

Gjatë këtij viti, rritje më të madhe ka pasur kategoria “Biznes i vogël” me 6.9% dhe më pak kategoria “Biznes i madh” me 1.4% krahasuar me vitin 2021.

Për më shumë lexoni www.opendata.tirana.al