Ju prezantojmë me Artiona Bogo-n, vajzën shqiptare, e cila e nisi karrierën e saj si inxhiniere softueri në Shqipëri, por tashmë është pjesë e qendrës së inovacionit në kompaninë gjermane SAP .

Ajo drejton angazhimet strategjike të klientëve dhe është zëdhënëse për teknologjitë e decentralizuara brenda ekosistemit dhe produkteve të përpunimit të të dhënave.