Të rinjtë shqiptarë janë bërë shembull kudo nëpër botë!
Ju prezantojmë me Armian Hanellin, inxhinierin shqiptar në NASA.
Ai punon si inxhinieri i cili siguron që pjesët elektronike që përdoren në çdo mision janë të besueshme dhe mund t’i rezistojnë çdo situate gjatë misionit në hapësirë.
Armiani ka kontribuar edhe me roverin “Perseverance” që u ul në planetin Mars. Çdo pjesë elektronike që është pjesë e misionit të Mars 2020 dhe Perseverance rover, ka kaluar nga duart e Armianit