#HistoriSuksesi

Sot ju prezantojmë me Mirgen Hoxhën, një prej të rinjve të suksesshëm i cili së bashku me ekipin e tij drejton #motomtech: një kompani e cila dizenjon dhe zhvillon produkte teknologjike për kompani të huaja në botë.
Mirgeni dhe #motomtech kanë zgjedhur të punojnë në Shqipëri por krijojnë platforma dhe shërbime enkas për tregun e huaj.

Suksese!