#ShembullSuksesi

Ju prezantojmë me një tjetër të ri shqiptar të suksesshëm! Luka Lamaj ka projekt të tij kryesor “Docere”, ku është bashkëthemelues dhe CEO.

“Docere” është një startup teknologjik në fushën e mjekësisë dhe më konkretisht është një platformë komunikimi mes mjekëve dhe pacientëve, ku ekzaminimet mjekësore bëhen online me ndihmën e veçorive si: grafitë e trupit 3D, pagesa e mjekëve me kriptovaluta, hartat e mjekëve, etj.

Suksese! 👏🏻