Një tjetër shembull i suksesshëm në botën e sipërmarrjes. Ju prezantojmë me Lejla Ibrahimin, e cila ka marrë në pronësi 100% të kompanisë ajrore “Germania Flug AG” dhe është shefe e “Air Prishtina”.
“Germania Flug AG” është kompani ajrore me seli në Zvicër nga ku Lejla Ibrahimi-Sallahu bleu 60% të aksioneve të investitorëve zviceranë dhe 40% të aksioneve që i mbante Gjermania.