#ShembullSuksesi 👏🏻

Eksperti i sigurisë kibernetike Granit Beka, është listuar në listën e famshme mirënjohëse (Hall of Fame) të kompanisë gjigande Apple, pasi ka identifikuar dhe raportuar disa gabime në sigurinë e web faqeve të Apple.

https://support.apple.com/en-us/HT201536