Ju prezantojmë me Gerin Çupin, sipërmarrësin shqiptar nën 30 vjeç i vlerësuar nga Forbes.

Ai është bashkëthemelues i kompanisë “MonoChain” dhe në vitin 2018 kompania e tij zgjeroi aktivitetin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Gjatë vitit 2020, 28 vjeçari shqiptar u konsiderua nga revista “Forbes”, si një nga të rinjtë më vizionar dhe të suksesshëm nën moshën 30 vjeçare.
Kompania e tij “MonoChain” është vlerësuar me shumë çmime, dhe në industrinë ku kompania është e fokusuar, konsiderohen ndër liderët botërorë.