Tirana mirëpret të gjithë nomadët digjitalë që dëshirojnë të punojnë nga shtëpia duke shijuar dhe të gjithë të mirat që kryeqyteti ofron.

Në muajn shtator Tirana mirepriti edicionin e pare te “Festivalit të Nomadëve Digjitalë”

Drejtoria e Zhvillimit dhe GIS në kuadër të eventit “Tirana Digital Nomad Festival”, ka  zhvilluar website-in https://digitalnomad.tirana.al.

Digitalnomad prezanton të gjithë të interesuarit me eventin, axhendën, speakers dhe si mund të bëhesh pjesë e festivalit.

Na vizitoni në Tirana Digital Nomda Festival për t’u informuar mbi të rejat më të fundit.