Eric Pengili është një djalë 17-vjeçar me origjinë shqiptare, i lindur dhe rritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pasioni për shkencat kompjuterike e ka bërë Eric ndër koduesit më të mirë, talent të cilin ai tashmë e ofron për të gjithë të rinjtë e Shqipërisë që duan të mësojnë për gjuhët e programimit, duke bashkëpunuar me organizatën “Code for Albania”. 👨🏻‍💻