Ju prezantojmë me Endri Dibrën, doktor i shkencave kompjuterike, i cili punon dhe jeton në Zyrih, Zvicër.🇦🇱🇨🇭
Ai është themelues i kompanisë “Arbrea Labs”. Së fundi Endri, ka fituar çmimin “Inovacioni i Vitit në ICT Awards” me aplikacionin e tij të veçantë. Aplikacioni quhet “Digital Human Avatars and AI from Smartphones for AR Body” dhe ofrohet për kirurgët dhe pacientët, të cilët dëshirojnë të kryejnë operacione rikonstruktive dhe estetike.
Suksese!💪🏻