Ju prezantojmë me Dardan Isufin, një prej sipërmarrësve më të suksesshëm në fushën e teknologjisë së informacionit në Kanada. 🇦🇱 🇨🇦
Pak kohë më parë qeveria e Kebekut, në Kanada, ka miratuar aplikacionin e tij “Eva” si një nga shërbimet publike të qytetit.
Aplikacioni më i ri #Eva është një projekt i bazuar mbi ‘blockchain’ dhe është konkurruese e #UBER. Vetëm për një muaj në punë ky projekt ka regjistruar mbi 12 mijë përdorues dhe janë regjistruar mbi 500 shoferë.👏🏻👏🏻