×

Sistemi “Digjitalizimi i procesit të identifikimit dhe raportimit të fëmijëve shfrytëzuar ekonomikisht, dhe në situatë rruge”

Me qëllim reduktimin e fenomenit të fëmijëve të identifikuar në situatë rruge dhe shfrytëzimit ekonomik të tyre, Bashkia Tiranë, ka ngritur qendrën më të re “Qendrën Komunitare të Terrenit” e cila ka si synim të koordinojë procesin e ndërveprimit të të gjithë aktorëve pjesëmarrës në proces dhe skuadrave të terrenit, duke mundësuar në këtë mënyrë… Lexo më shumë.

Në kuadër të iniciativës “Tirana Smart City”, Bashkia Tiranë ofron shërbim Free WiFi në hapësirat publike të saj.

Ofrimi i këtij shërbimi tashmë në: Ambjentet e “Parku Rinia”; Këndin Rekreativ në hyrje të Rrugës së Elbasanit (ish – “7 Xhuxhat”); Sheshin Rekreativ tek “Stadiumi Dinamo”; Xhamlliku (“Sheshi Shtraus”); Pedonalja “Murat Toptani” (ambjentet e pedonales “Murat Toptani” dhe parku përballë Parlametit); Bulevardi “Zogu I” (Sheshi Skënderbej- Stacioni i Trenit); Lulishtja ”Tre Vëllezërit Frashëri”; Parku… Lexo më shumë.

Bibliotech Talks First Edition

Bibliotech Talks🎙nisi si një dëshirë e Drejtorisë së Inovacionit për mbështetjen e të rinjve të talentuar të Tiranës dhe u kthye në një hapësirë ku çdo i ri mund të prezantojë 🗣idenë💡e tij/saj të biznesit apo biznesin aktual. Duam t’ju falenderojmë 🙏🏻 për çdo sesion të zhilluar, ide dhe projekte të ndara gjatë një viti…. Lexo më shumë.

Bashkia Tiranë pjesë e projektit “Kryeqyteti Evropian i Inovacionit”

Shumë krenarë të nisim punën për një tjetër projekt inovator për Tiranën si Kryeqyteti Rinor 2022! Bashkë me Drejtorinë e Integrimit Evropian dhe Projekteve të Huaja përfunduam me sukses aplikimin për të konkurruar si Kryeqyteti Evropian i Inovacionit.💪

Të Drejtat Digjitale në Epokën e Teknologjisë

Pas suksesit të parë, Bashkia Tiranë me mbështetjen e Ambasadës Holandeze, ka kënaqësinë t’ju ftojë në workshopin e radhës dedikuar të Drejtave Digjitale në epokën e inovacionit teknologjik.