“Alexa” edhe në shqip! 🗣️💻
Botës digjitale shumë shpejt pritet t’i shtohet një program i ri shqip.🇦🇱
Ju prezantojmë me Betim Drenicën, shqiptarin i cilin bashkë me ekipin e tij po ndërton një program që kthen gjuhën e folur shqipe në të shkruar.
Përveç gjuhës standarde, ekipi në një të ardhme planifikon që programi të njohë të gjitha dialektet dhe zhargonet e shqipes.
👏🏻👏🏻👏🏻