Sipërmarrësi shqiptar, Art Agolli, zë faqet e para në National Post, Kanada.
Kompania e tij “Equity Health Services” ka si qëllim të shfrytëzojë burimet e teknologjisë për të krijuar një industri të diagnostifikimit dhe testimit të kujdesit shëndetësor të klasit botëror.
Suksese! 💪