Ju prezantojmë me Ana Deliallisi një prej inxhiniereve të softuerëve më të mira në Austri.
Menjëherë pas përfundimit të studimeve në Shqipëri, Ana tashmë është pjesë e një prej instituteve kërkimore më të mira në botë për inxhinieri softueresh dhe kompani lider në Linz, Austri.🇦🇱🇦🇹
Go girl! 💪🏻