Ju prezantojmë me Albiona Ajetin, vajzën shqiptare që zhvillon lojëra për #Apple.🎮
Suksesi i saj ka tërhequr edhe vëmendjen e mediave në Kanada, ku “The Guardian” i ka kushtuar faqen e parë të gazetës.
Në vitin 2018, Albiona u nderua me çmimin si studentja me arritjen më të madhe nga Salla e Famshme e Biznesit në Prince Edward Island dhe tashmë ajo punon si drejtoreshë kreative për UNICEF-in në Universitetin e Waterloos.
Go girl! 💪