#HistoriSuksesi

Ju prezantojmë me Albina Peposhin, vajzën 17-vjeçare e cila edhe pse vetëm në gjimnaz është ndër ekspertet më të mira në fushën e teknologjisë së informacionit.

Talenti dhe pasioni për teknologjinë ka bërë që ajo t’i përkushtohet dhe të mësojë çdo ditë gjëra të reja dhe të jetë pjesë e pandashme e konkurseve të ndryshme.
Albina e ka kthyer talentin dhe pasionin e saj në punë, ku aktualisht punon si backend developer për një kompani në Poloni dhe fullstack developer për një kompani në Amerikë.

Suksese!