Sot do t’ju prezantojmë me Alba Sulën, një ndër programueset më të reja shqiptare.Alba ka studiuar për inxhinieri matematikë dhe informatikë dhe sot punon si zhvilluese softueri në gjuhë të ndryshme programimi si #java, #html, #css, #flutter, #php pranë ikubINFO.