Dikur ndiqej politikisht, sot Ajet Tahiri ka kompani telekomunikacioni.
Një histori suksesi konsiderohet jeta e Ajet Tahirit nga Novolani i komunës së Vushtrisë,🇦🇱🇽🇰 i cili gjatë viteve ’90 u largua drejt Austrisë prej përndjekjes politike serbe, por sot ai udhëheq kompaninë e telekomunikacionit ‘’AT Mobilfunk GmbH’’ në Innsbruck, Austri. 🇦🇹📱☎️
Kompania e tij ka si klientë disa nga kompanitë më të mëdha telefonike, si: A1, T-Mobile në Austri, Telefonica, Vodafone dhe T-Mobile në Gjermani
Suksese! 👏🏻