Bibliotech Talks🎙nisi si një dëshirë e Drejtorisë së Inovacionit për mbështetjen e të rinjve të talentuar të Tiranës dhe u kthye në një hapësirë ku çdo i ri mund të prezantojë 🗣idenë💡e tij/saj të biznesit apo biznesin aktual.

Duam t’ju falenderojmë 🙏🏻 për çdo sesion të zhilluar, ide dhe projekte të ndara gjatë një viti.
Shihemi së shpejti përsëri! 🤝💪🏻