×
Bashkia Tiranë ofron shërbim Free WiFi në hapësirat publike të saj.

Në kuadër të iniciativës “Tirana Smart City”, Bashkia Tiranë ofron shërbim Free WiFi në hapësirat publike të saj.

Digjitalizimi i procesit të identifikimit dhe raportimit të fëmijëve shfrytëzuar ekonomikisht, dhe në situatë rruge

Digjitalizimi i procesit të identifikimit dhe raportimit të fëmijëve shfrytëzuar ekonomikisht, dhe në situatë rruge

Slide

Biblio Tech Talks- First Edition

Bashkia Tiranë pjesë e projektit "Kryeqyteti Evropian i Inovacionit"

Bashkia Tiranë pjesë e projektit "Kryeqyteti Evropian i Inovacionit"

Japonia nis shfrytëzimin e kompjuterit më të fuqishëm në botë Fugaku kundër Covid-19

Japonia nis shfrytëzimin e kompjuterit më të fuqishëm në botë Fugaku kundër Covid-19

Cities Coalition for Digital Rights

Cities Coalition for Digital Rights

Si jetohet në Estoni, aty ku gjithçka është e digjitalizuar

Nga taksat te shëndetësia/ Si jetohet në Estoni, aty ku gjithçka është e digjitalizuar

Rikthehet “Citizens Voice For Digital Rights” mbështetur nga Bashkia e Amsterdamit

Rikthehet “Citizens Voice For Digital Rights” mbështetur nga Bashkia e Amsterdamit

Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit

Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit

previous arrow
next arrow
ideja-e-rradhes

KE NJË IDE TË BUKUR
PËR TIRANËN?

Komuniteti ku jeton ka nevojë për ndihmë
dhe zgjidhjen e ke ti? Mos humb më kohë!
Dërgo email në inovacioni@tirana.al

  Iniciativa

Shërbime të
digjitalizuara

Eksploro

Informacion
i shpejtë

Abonohu

Qëndroni të përditësuar me punët e projektet më të fundit të drejtorisë sonë duke u regjistruar në hapësirën më poshtë